2015 Land Rover Discovery Sport

landroverdiscoverysport

Voita matka avaruuteen:
www.landrover.com/gotospace

Land Rover julkisti ensi vuoden alkupuolella myyntiin tulevan Land Rover Discovery Sportin, joka korvaa nykyisen Freelander-mallin.

Uuteen kojetauluun on integroitu 8″ kosketusvärinäyttö jassaatavana on myös head-up näyttö (lisävaruste). Auton saa 5+2 paikkaisena ja tavaratila koko on 541 litraa. Muita saatavalla olevia teknologisia lisävarusteita ovat mm. Active Driveline* – aktiivinen jatkuva nelivetojärjestelmä, Torque Vectoring – dynaaminen kaarreajon hallintajärjestelmä (yhdistettynä jarrujärjestelmään) ja Adaptive Dynamics (MagneRide™) – mukautuva iskunvaimennus ja ajohallinnan dynamiikka. Älykäs aktiivinen pysäköintiavustin tarjoaa toiminnot pitkittäis- ja poikittaispysäköintiin sekä poistumiseen. Surround Camera System tuo lähes täyden 360 asteen näkymät auton ympäriltä kosketusnäytölle.


Turvavarusteena autosta löytyy nyt mm. kahta kameraa hyödyntävä automaattinen hätäjarrustustoiminto. Kameroiden tuottamaa tietoa analysoidaan ja lasketaan törmäyksen todennäköisyyttä. Kuljettaja varoitetaan varoitussignaalein ja hätäjarrutus käynnistyy automaattisesti. Alle 50 km/h nopeudessa järjestelmä auttaa välttämään törmäyksiä, 80 km/h nopeuteen asti se lieventää törmäyksen vakavuutta.

Discovery Sportiin on saatavana Evoquesta tutut moottorit. Vaihtoehtona löytyy 2.0-litrainen 177 kW bensiiniturbo sekä 2.2-litrainen 140 kW turbodiesel. Auton saa 9-portaisella automaattivaihteistolla ja 6-vaihteisella manuaalivaihteistolla. Myöhemmin mallisto täydentyy ED4-turbodieselmoottorilla, jolla varustettuna CO2-päästöt ovat vain 119 g/km.

Lähde: Land Rover

JAA JUTTU / SHARE THIS:
Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code
     
 

1 × 4 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.