Autokuvia maailmalta: Maailman nopein poliisiauto (Päivitetty: Myös Ferrari tulossa!)Päivitys 17.4.2013: Video Ferrari FF- poliisiautosta lisätty. Toisella videolla näkyvät Dubain poliisilaitoksen autokokoelman helmet.

Päivitys 15.4.2013: Dubain poliisi ilmoitti tänään lisäävänsä myös Ferrari FF:n autokalustoonsa tämän viikon aikana. Luutnantti Gen Dahi Khalfan Tamim, Dubain poliisipäällikkö, kertoi poliisin autohankintojen kuvaavan sitä loistoa ja näyttävyyttä, mikä on olennainen osa Dubain tarjoamia palveluita. Autot partioivat luksustason alueilla, kuten maailman korkeimman rakennuksen Burj Khalifan ympäristössä. Takaa-ajoissa näitä autoja ei kuulemma mukaan tulla näkemään.

Alkuperäinen artikkeli 10.4.2013: Suomessa poliisia uhkaavat supistukset, mutta kaikkialla ei ole rahasta pulaa. Suomen poliisiautojulkkis Jaguar S-Type R TM-50:kin jäi jo kauan sitten eläkkeelle, kun taas Dubaissa poliisi on saanut käyttöönsä superauto Lamborghini Aventadorin. Tämän luulisi lisäävän poliiskoulun hakijoiden määrää Arabiemiraateissa…

Lähde: VVIP FM. ja Gulf News ja Gulf Business

JAA JUTTU / SHARE THIS:
Tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code
     
 

eight − 7 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.