Autospy: 2014 Citroën C4 Picasso (Päivitetty virallisilla tiedoilla)

Päivitys: Päivä virallisten kuvien vuotamisesta nettiin Citroën julkaisi C4 Picasson virallisesti. Katso lisää kuvia alla. Alla myös kaikki moottorivaihtoehdot. Aikaisemmista spekulaatioista poiketen dieselvaihtoehdot ovatkin HDi 115 ja HDi 90:

picasso
picasso

Todennäköisesti Frankfurtin autonäyttelyssä 2013 esiteltävä Citroën C4 Picasso on tehnyt yllätysilmestymisen Citroënin julkaisemaan promovideoon (Yllä kuvakaappaus). Katso video alla.

Uusi C4 Picasso perustuu EMP2 alustaan (Efficient Modular Platform 2), jossa käytetään yhdistelmää teräksestä, alumiinista ja komposiittimateriaaleista. Tämä tuo edeltäjään nähden jopa 70 kg painosäästön. Moottoreista ei ole vielä tietoa, mutta todennäköisiä ovat HDi 110, HDi 150, VTi 120 ja THP 155. Auton lopullinen ulkomuoto ei ole täysin pimennossa, koska hyvin tuotantovalmiin näköinen Citroën Technospace -konseptiauto (alla) nähtiin jo Geneven autonäyttelyssä. Tämän uskottiin edustavan hyvin pitkälle C4 Picasson lopullista ulkonäköä ja Citroënin uusi video vahvistaa tämän.


citroenc4picasso5-1364815607
citroenc4picasso2

citroenc4picasso3

picassoc4

Lähde: Citroën ja YouCarPress ja Autowp

Tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code
     
 

16 + 19 =