Autospy: Tulevasta BMW X6:sta on tullut uutta tietoa

BMW X6 ilmestyy mitä todennäköisimmin seuraavan 18 kuukauden aikana. X6:en epäillään saavan entistäkin aggressiivisemman ulkonäön, koska se on suosittua Kiinan, USA:n ja Venäjän markkinoilla. Autocar kertoo, että auton muotoilu tulle menemään kauemmas malliston käytännöllisistä autoista, erityisesti X5:sta.

Pituus kasvaa nykyisestä 4877mm:stä to about 4910mm:iin kasvattaen sisätilaa, joka on ollut nykyisen auton ongelmakohtia. Auton alusta perustuu myöhemmin tänä vuonna ilmestyvän X5:n lyhennettyyn alustaan ja paino laskee merkittävästi. Paino laskee mm. korin komposiitimateriaalien käytön ansiosta ja sillä että mekaaninen torque vectoring-mekanisi korvataan elektronisella tekniikalla. Kalleimmissa malleissa ilmajousitus tulee olemaan edelleen vakiona, mutta kallistuksenvaimennin tulee olemaan lisävaruste.

Autosta tulee löytymään uusi ‘FlexRay’ sähköalusta, joka tulee mahdollistamaan auton elektronisen päivittämisen (multimedia ja jopa alustan säätäminen) helpottumisen.

Mootorit tulevat koostumaan twinturbo 3-litraisista bensa- ja dieselkoneista, sekä kolmiturbo dieselkoneesta. Mallistoon tulevat kuulumaan myös M-divioonan tuotteet, sekä uudistettu biturbo V8:n. Plug-in X6 ActiveHybrid-malli (3.0 l biturbo ja sähkömoottori) liittyy mallistoon myöhemmin.

Lähde ja kuvat: Autocar

JAA JUTTU / SHARE THIS:
Tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code
     
 

twenty − seven =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.