Autotestivideo: 2013 Audi TT S Roadster vastaan VW Golf R Cabrio vastaan Mercedes SLK 250 CDI vastaan Porsche Boxster S

Motorvision testasi sporttiset kompaktiavoautot: 2013 Audi TT S Roadster vastaan 2013 Volkwagen Golf R Cabrio vastaan 2013 Mercedes-Benz SLK 250 CDI vastaan 2013 Porsche Boxster S.

Toisen sukupolven Audi TT S Roadster näyttää faceliftattuna hyvältä. 272hv TT S kiihtyy 5.5s 0-100km/h nelivetonsa ansiosta. Ensimmäisen sukupolven malli sai peräänsä spoilerin, koska se oli epävakaa kovassa vauhdissa ja moni auto joutui onnettomuuteen. 6-portainen DSG on erittäin nopea ja huomaamaton vaihdelaatikko. Magnetic Ride -alusta muokkaa alustan tilanteeseen sopivaksi ja autoa on todella hauska ajaa.

Volkwagen Golf R Cabrion 265hv 2.0-litrainen turbomoottori kuljettaa autoa 0-100km/h 6.4 sekunnissa. Auto on testiryhmän tilavin 4:llä istuinpaikallaan ja auton alustaa voi säätää urheilullisen ja pehmeän välillä. 6-portainen DSG on nopea, mutta ei aina vaihda niin kuin kuljettaja olettaisi sen vaihtavan. Vaikka uusi Mk VII Golf on jo saapunut, testatun edellsien sukupolven autonkin sisusta on laadukkaasti viimeistelty.

Mercedes-Benz SLK 250 CDI on dieselmoottoroitu driftauskone. Katon saa mukavasti auki 20 sekunnissa nappia painamalla. Takavetoinen SLK näyttää hyvältä pitkän SLS:maisen keulansa ansiosta. Dieselin ääni on kovin tavanomainen, mutta 204hv moottorinsa ansiosta autossa saa urheiluautotunnelman ja se kiihtyy 0-100 km/h 6.7 sekunnissa.

2013 Porsche Boxster S on todella nopea sporttisimmassa sport+ moodissa ja sen 315hv saavat kuljettajan hymyilemään ja 0-100 km/h auto kiihtyy vaivaisessa 4.8 sekunnissa. Edellisestä mallista levennetty raideväli ja pidennetty akseliväli yhdessä pienen painon kanssa ovat kaventaneet etäisyyttä legendaariseen 911-malliin. Auto on parhaimmillaan vuoriston serpentiiniteillä. PDK-kaksoiskytkinvaihteisto on erinomainen, mutta käsivaihteisenakin se kalpaisi. Moottori kuulostaa hyvältä ja tämän urheiluauton ainoa vika on sen korkea hinta. 0-280 km/h video Boxster S:llä alla.

Lähde:Motorvision

JAA JUTTU / SHARE THIS:
Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code
     
 

12 + five =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.