Autovideoita maailmalta: Sheriffi vastaan autokuski (Päivitetty)

Päivitetty: Varasheriffi Craig Culpepper North Carolina Onslow County Sheriffilaitoksesta erosi tänään videossa nähdyn pienen kolarin seurauksena. Culpepper kertoi olevansa 4 lapsen isä ja olleensa paluumatkalla 40 tunnin koirakoulutustehtävistä ja että videon kuvannut Chad Walton ajoi hänet ansaan provosoimalla häntä valojen väläyttämisillä ennen kuvaamisen aloittamista. Culpepper harmitteli tarttuneensa suoraan syöttiin ja toivoi, että North Carolinan poliisi maksaisi Waltonin auton alle 100 dollarin vauriot. Walton on poliisin vanha tuttu vastaavanlaisista tilanteista South Carolinan poliisilaitoksen mukaan.
Lue lisää WWAY3NEWS-sivustolta.

Eilen on internetissä levinnyt video, jonka tapahtumat ovat perin erikoisia. Video lähtee liikkeelle tilanteesta, jossa hermostuneen oloinen kuljettaja alkaa kuvata edellään ajavaa ulkopaikkakuntalaista USA:n North Carolinan sheriffiä. Sheriffin auto ajaa vasemmalla kaistalla vierellään keskikaistalla ajava Volvo. Videon kuvaamista edeltäneistä tilanteista ei ole tietoa, mutta tapahtumien eteneminen viittaa siihen, että katsoja pääsee mukaan vasta tapahtumien loppuvaiheisiin.

Tulistunut kuljettaja lähtee uskomattoman häikäilemättömästi ohittamaan sheriffiä oikeimmanpuolimmaiselta kaistalta ja palaa lopuksi takaisin vasemmalle kaistalle. Tilanne ei kuitenkaan jää tähän. Katsojan yllätykseksi samainen sheriffi kuittaa ohituksen ja ohittaa välittömästi kameralla kuvaavan auton oikealta, kiilaten vaarallisen näköisesti aivan kuljettajan eteen. Hän sinetöi temppunsa jarruttamalla voimakkaasti aiheuttaen lähes onnettomuuden.

Viime vuosina mm. Formula 1:ssä on nähty harvoin näin jännittäviä ohitustlanteita, joten toimitus on häkeltynyt siitä, että videolla kaikki tapahtuu julkisella moottoritiellä ja toisena osapuolena on poliisiviranomainen. Kummankin kuljettajan suoritus on uskomaton ja lienee syytä epäillä, että videolla tulee olemaan jälkiseurauksia myöhemmin.

Lähde: Chadwalton54

JAA JUTTU / SHARE THIS:
Tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code
     
 

four + fourteen =