ElämysRacing -moottoriurheilupäivä Alastarolla 25.7.2013 (Päivitetty)

Oletko koskaan haaveillut kyydistä oikeassa NASCAR-autossa? Mietitkö koskaan miltä tuntuu dragsterin kiihtyvyys, entäpä formuloiden kaarrevoimat? Nyt ei tarvitse driftata parkkipaikalla, vaan voit osallistua autohulluille pakolliseen ElämysRacing -moottoriurheilutapahtumaan Alastarolla 25.7.2013. Elämyslahjat.fi -sivuston kautta voit toteuttaa moottorurheilu-unelmasi itse tai yllättää ystävän ja päästä ammattilaisen kyytiin.

25.7.2013 Alastarolla voit kokea KAIKKI edellämainitut ensimmäisen kerran samalla kertaa. Suomessa ennenäkemättömässä tapahtumassa riittää vauhtia ja renkaiden käryä, eivätkä moottoripyörien ystävätkään jää kylmäksi. Autohullut.fi ei voi jättää tällaista tapahtumaa väliin! Varaa oma paikkasi kuvalinkeistä tai täältä: LINKKI. Paikkoja on rajoitetusti, joten kannattaa olla nopea. Lue lisää alla.

Lehdistötiedote:

ElämysRacing – vauhdikas moottoriurheilupäivä Alastarolla 25.7.2013
ElämysLahjat.fi järjestää yhteistyössä Eagle Racingin, Finn-Driftin ja StuntFreaks Teamin kanssa kesän vauhdikkaimman moottoriurheilupäivän, ElämysRacingin.
Tavoitteenamme on tuoda esille ainutlaatuisia ajoelämyksiä Suomessa –ja päinvastoin yleistä uskomusta, korostaa niiden kokemisen olevan mahdollista myös kotimaassa.
Torstaina 25.7. klo 12–16 Alastarolla on mahdollista kokea turvallisia ammattilaisten kyydityksiä Kiihdytys-Dragsterilla, Nascar- ja Drifting-autoilla sekä Formula 3:lla.

Kiihdytys-Dragster kiihtyy 0-100 km/h noin sekunnissa. Nascar-auto edustaa amerikkalaista vauhdin hurmaa, kun taas Drifting-auto mahdollistaa huikeat sivuluisut. Formula 3:n tuomme varta vasten ElämysRacingiin, joten sen vauhdin voi kokea vain 25.7. Tapahtuman kruunaa moottoripyörät, jotka suorittavat jännittäviä temppuja paikan päällä.

ElämysLahjat.fi on aineettomien lahjojen nettikauppa, josta kuka tahansa löytää elämyksen kenelle tahansa. Emme myy tavaraa, vaan seikkailuja ja kokemuksia. Yritys on toiminut Suomessa vuodesta 2010 lähtien ja tarjoaa tällä hetkellä yli
600 elämyslahjaa.

Lähde:
www.elamyslahjat.fi
www.eagleracing.fi
www.finn-drift.com
www.stuntfreaksteam.org

JAA JUTTU / SHARE THIS:
Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code
     
 

four × 1 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.