Koenigsegg CCX aiheutti 17 katsojan loukkaantumisen 2013 Gran Turismo Polonia -katurallitapahtumassa (Päivitetty)


Päivitys 1.7.2013:
Kaikki paitsi 5 ovat päässeet sairaalasta, eikä kukaan ole enää hengenvaarassa. Tapahtuma järjestettiin jo yhdeksännen kerran ilman aikaisempia onnettomuuksia.

Akuperäinen artikkeli 30.6.2013:
Ruotsalainen kuljettaja menetti autonsa hallinnan ja kolaroi Koenigsegg CCX:llään aiheuttaen 17 katsojan loukkaantumisen 2013 Gran Turismo Polonia -katurallitapahtumassa tänään. Autot olivat matkalla Puolan Gdanskista Poznaniin. Lisätietoa tapahtuneesta ei tällä hetkellä ole. Alla video Ruotsista tapahtumaan osallsituvista autoista, jossa myös onnettomuusauto ilmeisesti näkyy. Katso alla myös video vuoden 2012 tapahtumasta, kolarivideo ja video tämän vuoden lähdöstä.
Päivitys:
Yllä olevan päivitetyn juuri ennen kolari otetun videon perusteella on ilmeistä, että kuljettajan taidot ja auto eivät olleet samalla tasolla. Poliisi on kuulustellut ajajaa, joka oli selvinpäin ja on todennäköistä, että kyseessä on ajovirhe kuskin yrittäessä esitellä autoaan yleisön edessä.
Lähde: vagtechcom, m5boarddotcom, Dawid Ogiegło, tvn24RobertsDP, Lukasz Karkutt, BerlinTomek,pauluniaa2· ja Gran Turismo Polonia

JAA JUTTU / SHARE THIS:
Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code
     
 

1 × two =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.