Mercedes CLS 63 AMG Sedan ja Shooting Brake saivat lisätehoa ja nelivedon (Päivitetty hinnastolla)

Päivitetty hintatiedoilla 3.5.2013:
CLS 63 AMG: Shooting Brake 204 740,93 euroa
CLS 63 AMG: Shooting Brake 4Matic 216 975,43 euroa
CLS 63 AMG: S Shooting Brake 4Matic 236 916,82 euroa
CLS 63 AMG: 200 893, 33 euroa
CLS 63 AMG: 4Matic 212 512, 49 euroa
CLS 63 AMG: S 4Matic 232 305, 67 euroa

Mercedes CLS 63 AMG Sedan ja Shooting Brake saivat E63 AMG:n tyyppisesti lisätehoa ja 4Matic nelivedon. Autoja saa tilattua aikasempaan tapaan myös ilman nelivetoa.

Erityisesti Shooting Brake tarjoaa aivan uudenlaisen yhdistelmän upeaa muotoilua, luksusta, urheilullisuutta ja käytännöllisyyttä. Takavetoinen versio on saatavissa huuhtikuusta lähtien ja nelivetomallit saapuvat kesäkuussa 2013.

CLS 63 AMG Shooting Brake:n koeajo:

CLS 63 AMG Shooting Brake Mercedeksen oman sivuston mukaan:

AMG – kolme kirjainta, jotka kaikkialla maailmassa tarkoittavat huipputekniikkaa, ylellisyyttä ja dynaamisuutta. Uusi CLS 63 AMG Shooting Brake päästää tunteet valloilleen. Henkeä salpaava kiihtyvyys lataa jokaiseen ajomatkaan lisää unohtumattomia elämyksiä. Urheilullinen AMG-design saa urheilullisimmankin sydämen sykkimään kiihkeämmin.

Ulkonäkö – sanattomaksi saavan upea

Konepellistä diffuusorilook-takahelmaan. CLS 63 AMG Shooting Brake säteilee AMG-syntyperäänsä. Tässä autossa yhdistyvät Shooting Braken eleganssi ja urheiluauton muotoiluyksityiskohdat.

Voimaa uhkuva muotoilu: Leveät etulokasuojat, jäähdyttimen säleikkö jossa vain yksi vaakalamelli ja jyhkeä AMG-etuhelma sekä AMG-takahelma ilmentävät tämän auton silkkaa voimaa.

Ylellisyyden leima: Titaaninharmaiksi maalatut, korkeakiiltosorvatut 3-puolaiset AMG-kevytmetallivanteet ja AMG urheilupakoputkisto, jossa on kaksi kromattua kaksoisulostuloa.

Dynaamiset yksityiskohdat: Innovatiiviset LED High Performance -ajovalot ja etuhelman ulompiin ilmanottoaukkoihin sijoitetut AMG LED-huomiovalot ilmentävät määrätietoista dynaamisuutta.

Sisätila – räätälöityä dynamiikkaa

Heti ensimmäinen vilkaisu CLS 63 AMG Shooting Braken sisätilaan paljastaa, mitä Mercedes-AMG tarkoittaa “räätälöidyllä dynamiikalla”. Sisätiloissa se näkyy hienostuneiden materiaalien jännittävänä yhdistelmänä, äärimmäisen tyylikkäässä viimeistelyssä ja kokonaisvaltaisen urheilullisessa designissa.

Kaikki hallinnassa: Kuljettajan paikan sydämenä on AMG DRIVE UNIT, jossa on E-SELECT-valitsinvipu. Sitä käytetään vaihteiston vaihtamisohjelmien ja ESP®-toimintojen valintaan sekä jousituksen säätämiseen. Kaiken kruununa on kolmipuolainen, alareunastaan suora AMG Performance -ohjauspyörä, jossa on hopeanväriset alumiiniset vaihdekatkaisimet, sekä AMG-mittaristo ja sen näytön AMG-päävalikko, joka sisältää RACETIMER-kierrosajanottotoiminnon ja AMG-starttinäytön.

Premium-laatu kaikkialla: Ergonomiset nappanahkaverhoillut AMG-urheiluistuimet, AMG-kynnyslistat harjattua jaloterästä ja kuminoppapintaiset AMG-urheilupolkimet.

Urheilullisuutta silmille: Sisätilan somiste-elementit värinä musta pianolakka ja tyylikäs IWC-design analogikello viimeistelevät sisätilojen tyylitietoisen urheilullisuuden.

Tekniikka – moottoriurheilutekniikkaa jokaiseen päivään

Uusi AMG V8-biturbomoottori on väkevä voimapaketti ja ominaisuuksiltaan dynaaminen. Moottorin poikkeuksellisen upea teho on ainutlaatuista tässä autoluokassa.

Riittävät tehoreservit. Kuten Mercedes-AMG:ltä on lupa odottaa, lisävarusteisella AMG Performance -paketilla moottorin teho nousee 382 kW:iin[2] ja vääntö 700 Nm:iin. Suorituskyvyn lisäyksestä kertovat myös entistä vaikuttavammat pakoputkistoäänet.

Taloudellista urheilullisuutta. Polttonesteen kulutus on pieni tämän suorituskykyluokan autolle. Siihen vaikuttavat muun muassa bensiinin suoraruiskutus ja ruiskutusohjattu palaminen, kaksoisahtaminen, generaattorinhallinta ja Controlled Efficiency -ajo-ohjelma sekä moottorin ECO-start-stop-toiminto.

Vaihtamiset vedon katkeamatta. 7-vaihteinen AMG SPEEDSHIFT MCT Sport -vaihteisto ihastuttaa yhdistämällä käsivaihteiston urheilullisuuden ja viiveettömyyden automaattivaihteiston mukavuuteen ja käytön vaivattomuuteen. Race start -toiminnon ja automaattisen välikaasutoiminnon lisäksi tässä urheilullisessa vaihteistossa on valittavissa neljä vaihtamisohjelmaa, joiden painotukset ovat taloudellisuudesta urheilullisuuteen. Vaihteiden kytkeytyminen voi tapahtua jopa alle 100 millisekunnissa.

CLS 63 AMG 4MATIC S

Coupé/ Shooting Brake

Moottorin tilavuus: 5461 cc

Teho: 430 kW (585 hp) 5500 1/min

Vääntö: 800 Nm 1750-5000 rpm

Kulutus:10.4 (10.6) l/100 km

CO2 päästöt: 243 (248) g/km

Kiihtyvyys: 0-100 km/h 3.6 (3.7) s

Huippunopeus: 250 km/h*

* rajoitettu ; CLS 63 AMG Shooting Brake:n tiedot sulkeissa

Lähde: Mercedes AMG, Drive

JAA JUTTU / SHARE THIS:
Tagged , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code
     
 

three × 4 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.