Porsche Panamera S E-Hybridille energiatukea

PorschePanameraS_E-Hybrid_5

Maailman ensimmäinen luksusluokan plug-in-hybridiauto Porsche Panamera S E-Hybrid on hyväksytty Työ- ja elinkeinoministeriön energiatukiohjelmaan, jossa sähköajoneuvoille voidaan myöntää energiatukea enintään 30 prosenttia hyväksytyistä leasing-kustannuksista. Lue koeajomme täältä: LINKKI.

Energiatuki ulottuu vuoden 2017 loppuun asti. Tukea myönnetään ainoastaan leasing-autoille ja ajoneuvo tulee hankkia vähintään 36 kuukautta kestävällä leasing-sopimuksella. Kaikkia tuen piirissä olevia ajoneuvoja käytetään Tekesin EVE-ohjelmassa määritellyn mittaus- ja tutkimustiedon keräämiseen. Tätä varten autoihin asennetaan erillinen tutkimuslaitteisto, jonka asennuksesta ja kustannuksista Porsche Panamera S E-Hybridin kohdalla huolehtii Suomen suurin yksityisessä omistuksessa oleva autoleasingyritys Secto Automotive Oy.

Porsche Panamera S E-Hybridin energiatuki on 36 kuukauden mittaisessa leasing-sopimuksessa 500 euroa / kk. Koko sopimuskauden ajalta tukea kertyy yhteensä 18 000 euroa. Panameralle myönnetty tuki on maksimiarvoinen. Ajokilometrien määrä ei vaikuta tuen määrään.

Porsche-asiakkaalle energiatuen hakeminen ei aiheuta päänvaivaa, sillä Secto Automotive laatii hakemuksen ja hoitaa myös kaiken muun dokumentoinnin raportoinneista maksatusselvityksiin.

Porsche Panamera S E-Hybrid on taloudellisuuden, suorituskyvyn ja käyttömukavuuden uusi mittapuu. Se edustaa rinnakkaiskäyttöhybridien uutta, kehittyneempää aikakautta. Panamera S E-Hybridissä on perinteisiä hybridejä tehokkaampi sähkömoottori ja suorituskykyisempi akku, joka voidaan ladata suoraan sähköverkosta. NEDC-testisyklin mukainen polttoaineenkulutus on ainoastaan 3,1 l / 100 km.

Lähde: Porsche

JAA JUTTU / SHARE THIS:
Tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code
     
 

5 × 4 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.