Spy-kuva: Uusi Mercedes S-sarja alkaa hahmottua naamioinnin vähentyessä (Päivitetty vuotaneilla tiedoilla)


LÄhde: HDtalento

Mercedeksen luksusauto S-sarja esitellään touko-kesäkuussa ja auto on nyt ensi kertaa kuvattu vähissä naamioinneissa. Autossa tulee olemaan ajatonta muotoilua ja täysledi valot. Mallisarjan huipulle tulee n. 650 hevosvoimainen hiilikuituosilla varustettu AMG versio, sekä kaksi pidennettyä luksusmallia korvaamaan lopetetut Maybach 57- ja 62-mallit.
Katso lisää kuvia täällä: LINKKI
S-sarja edustaa aina tulevaisuuden teknologiaa ja näin tulee olemaan tässäkin versiossa. Sisusta näyttää modernin tyylikkäältä ja siinä tulee olemaan kaksi 12.3 -tuumaista  näyttöä, toinen kojelaudassa ja toinen COMMAND ajotietokoneessa (kosketusnäyttö). Air Balance Package -järjestelmä filteröi ja ionisoi sisäilmaa poistaen hajuja. Night View Assist PLUS -järjestelmä tunnistaa ihmiset ja eläimet ja varoittaa uhkaavasta kolarista. Magic Body Control puolestaan käyttää kameraa, joka analysoi tienpinnan epätasaisuuksia ja pyrkii korjaamaan ne valmiina olevalla jousituksella mahdollisimman hyvin.

Juuri vuotaneiden tietojen perusteella S-sarja menee tuotantoon elokuussa 2013 ja julkaistaan syyskuussa 2013 Uudet 4Matic mallit S550 4MATIC ja S63 AMG 4MATIC saapuvat loka-marraskuussa. Lue vuotanut esitelmä täällä. Ensijulkaisu tapahtuu toukokuun 15. päivä Saksassa järjestettävässä kutsutilaisuudessa. Lisää kuvia löydät täältä ja täältä.

Lähde: Autoevolution Kuva sisustuksesta: Autospies

JAA JUTTU / SHARE THIS:
Tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code
     
 

16 − fourteen =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.