American Car Show 2014 (Päivitetty videolla)Päivitys 18.4.2014:
Videoita perjantailta.

Alkuperäinen artikkeli 11.4.2014:
americancarshow2014

Original AMERICAN CAR SHOW 2014 by Finnish Hot Rod Association + TUNING CAR SHOW + MC HEAVEN

HELSINGIN MESSUKESKUS

PÄÄSIÄINEN, PE 18.4. – MA 21.4.2014

Ensimmäinen American Car Show -autonäyttely järjestettiin Tikkurilan Jäähallissa, Vantaalla vuonna 1978, joten tämän vuoden näyttely on järjestyksessään kolmaskymmenesseitsemäs.

Amerikkalaisia autokaunottaria esittelevä American Car Show -näyttely on vuosien saatossa laajentunut pienen piirin harrastetapahtumasta Suomen suurimmaksi alan harrastajien ja koko perheen Pääsiäistapahtumaksi. Tapahtuman kävijämäärä on viimeisten vuosikymmenien aikana ollut 60 000 – 70 000 henkeä, joten kyseessä on yksi Messukeskuksen suurimmista vuosittaisista yleisötapahtumista.

American Car Show tarjoaa hämmästeltäväksi huippuunsa entisöidyt, yksityiskohtia myöten hiotut ja viimeistellyt teknisen osaamisen ja käsityötaidon näytteet, klassiset ‘Amerikan autot’ niin Suomesta kuin muualtakin maailmalta. MC Heaven on jokaisen moottoripyöräfanin maanpäällinen taivas, jonka antia ovat valtakunnan kauneimmat, tehokkaimmat ja uljaimmat uniikit moottoripyörät monilta eri vuosikymmeniltä. Tuning Car Show’ssa voi nauttia harkitun räätälöinnin, tarkan suunnittelun ja tuhansien käsityötyötuntien tuloksena syntyneistä sporttisista, moderneista ja ainutlaatuisista autokaunottarista à la Fast and Furious.

OHJELMAA JOKA LÄHTÖÖN!

American Car Show’n perinteiseen Miss Hot Rod –kilpailuun osallistuvat viehättävät neitoset esitellään yleisölle perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina, jolloin järjestetään myös kilpailun finaali.

Yhtye nimeltä Cock’s Express esiintyy perjantaina, Elias Kaskinen & Päivän Sankarit –kokoonpano nähdään ohjelmalavalla lauantaina ja maanantaina. Soil Senders –yhtyettä kuullaan lauantaina. Sweet Jeena & Her Sweethearts on vuorossa sunnuntaina. Scandinavian Hunks valloittaa lavan niin ikään sunnuntaina. Ja maanantaina on ohjelmaa lapsille, kun Kengurumeininki laulattaa ja leikittää yleisöä.

MC HEAVEN-OSASTON VETONAULOIHIN KUULUVAT MM. NÄYTTÄVÄT STREETFIGHTER- & CAFE RACER- PRÄTKÄT!

MC Heavenin tämän vuoden uutuus on Bombereiden kansainvälistyminen maailman laajuiseksi, englanninkieliseksi tablet-julkaisuksi, josta kertoo lehden uusi nimi: WorldWideBomber Magazine.

Bomberit tuovat American Car Show –näyttelyn MC Heaven -osastolle monia kansainvälistä huippuluokkaa olevia, erikoisrakennetttuja Streetfighter- ja Cafe Racer-moottoripyöriä.

Yksi näyttävimmistä on eestiläisen Priit Auväärtin täysin omavalmisteinen pyörä nimeltä Invictum, jossa moottori on ainoa tehtaalta tullut koskematon osa. Kyseisestä pyörästä voi lukea lisää uudesta WorldWideBomber magazine lehdestä osoitteessa: www.worldwidebombermagazine.com

Aukioloajat:

Perjantai 12 – 18
Lauantai 10 – 18
Sunnuntai 10 – 18
Maanantai 10 – 16

Liput:

Liput voit ostaa täältä: LINKKI

Liput + hotelli: LINKKI

Perjantai ja lauantai 30 €
Sunnuntai 30 €
Maanantai 25 €
Kokoaikaranneke 50 €
Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi vanhempien seurassa.

Finnish Hot Rod Association FHRA ry
www.fhra.fi

American Car Show Facebookissa:
www.facebook.com/americancarshow

 

Video: Kimi Reinikainensillu10 ja Stalkkeri Wolf

JAA JUTTU / SHARE THIS:
Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code
     
 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.