Porsche Panamera Exclusive Series -erikoisversio

panameraexclusive

Porsche Panamerasta ylellisesti varusteltu erikoisversio

Stuttgart. Uusi Porsche Panamera Exclusive Series -erikoisversio tarjoaa todellista luksusta ja poikkeuksellisen laajan vakiovarustelun. Porsche Exclusive -tehtaalla räätälöitävää erikoismallia valmistetaan kaiken kaikkiaan vain 100 autoa. Porsche Panamera Exclusive Series -versio perustuu Panamera-malliston Panamera Turbo S Executive -huippumalliin, joka kehittää tehoa 570 hv (419 kW). Uusi malli saa maailman ensiesittelynsä tämänvuotisessa Los Angelesin autonäyttelyssä.

Panamera Exclusive Series -mallin uutuusominaisuuksiin kuuluu kaksivärinen kori, jonka ajattoman tyylikkäälle mustalle metallivärille luo kontrastia ovenkahvojen alapuolelta perään asti ulottuva kastanjanruskea metallisävy. Jokainen sadasta autosta maalataan käsin, jotta värit sulautuisivat mahdollisimman harmonisesti toisiinsa. Keulan ilmanottoaukkojen säleiköt ja 20-tuumaiset Sport Classic -vanteet maalataan samalla mustalla metallivärillä kuin kori.

Myös sisätilojen viimeistely on poikkeuksellisen elegantti. Istuimet ja ovien alapaneelit on verhoiltu arvostetun italialaisen Poltrona Frau -brändin kastanjanruskealla nahalla. Kaikki Panamera Exclusive Series -mallien verhoiluun käytetyt vuodat on valittu varta vasten, joten nahka on ultrapehmeää. Istuinten keskiosa on rei’itetty tuuletuksen mahdollistamiseksi, ja ainutlaatuinen rei’ityskuvio on Porsche-vaakunan muotoinen. Ovien yläpaneelien verhoilu on mustaa nappanahkaa, johon kastanjanruskeat tikkaukset luovat tyylikkäitä kontrasteja. Kaksivärisen korin tavoin myös sisätiloissa on hyödynnetty toisistaan poikkeavia värisävyjä. Pähkinäpuu vaihtuu auton takaosassa pianonmustaan lakkaviimeistelyyn.

Porschen uusi takamatkustajien viihdejärjestelmä saa ensiesittelynsä Panamera Exclusive Series -erikoisversiossa. Uutuusmallin vakiovarusteluun kuuluva järjestelmä koostuu kahdesta 10.1-tuumaisesta korkean resoluution kosketusnäytöstä, joihin on integroitu kamera ja DVD-soitin. Järjestelmä mahdollistaa laajamittaisen bisnes- ja viihdekäytön, ja siihen voidaan yhdistää Internet-mobiiliyhteys. Ääni toistetaan langattomien kuulokkeiden tai huipputason Burmester-surround-järjestelmän kautta.

Jokaisen Panamera Exclusive Series -auton sisältä löytyy kilpi, johon on merkitty sen yksilöllinen mallinumero. Keulan ilmanottoaukkojen taakse sijoitetut käsintehdyt kilvet puolestaan kertovat signeerauksen tavoin, että auto on lähtöisin Porsche Exclusive -tehtaalta.

Porsche tarjoaa lisävarusteena auton tyyliin soveltuvan viisiosaisen matkalaukkusarjan samasta korkealaatuisesta Poltrona Frau -nahasta, jolla auton ovet ja istuimet on verhoiltu. Matkalaukuissa on Porsche-vaakunan muotoinen rei’itys ja Exclusive Series -kohokuviointi.

Porsche Panamera Exclusive Series -erikoisversio on tilattavissa 437 154 euron hintaan (sis. arvonlisäveron ja autoveron). Auto on saatavissa vain vasemmanpuoleisella ohjauksella varustettuna.

Porsche Exclusive -konsepti tarkoittaa sitä, että yksittäiset autot räätälöidään mahdollisimman pitkälle jo tehtaalla. Rajallisina erinä valmistetut Porsche Exclusive -erikoisversiot ovat esitelleet uusia muotoiluideoita ja rajoja rikkovaa huipputeknologiaa jo vuodesta 1986 lähtien. Erityisessä Porsche Exclusive -tehtaassa käsin valmistetut erikoismallit kertovat Porschen kunnioituksesta käsityötaitoa kohtaan ja intohimosta yksityiskohtaiseen viimeistelyyn.

Porsche Panamera -mallisto: yhdistetty polttoaineenkulutus 6,4–10,7 l / 100 km; CO2-päästöt 169–249 g/km; taloudellisuusluokka F–B
Porsche Panamera Turbo S Executive: polttoaineenkulutus: kaupunki 15,1 l / 100 km, maantie 7,9 l / 100 km, yhdistetty 10,5 l / 100 km; CO2-päästöt 245 g/km; taloudellisuusluokka E

Lähde: Porsche.fi

JAA JUTTU / SHARE THIS:
Tagged , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code
     
 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.