Uusi 2015 BMW X6


BMW X6 M50d (M sport -paketti)

Uusi BMW X6 vakuuttaa suorituskyvyllään ja vahvalla ilmeellä

Uusi BMW X6 luo kokonaisvaltaisen ajokokemuksen, joka perustuu houkuttelevaan muotoiluun, urheilullisuutta ja ajomukavuutta tähdentäviin teknologioihin sekä innovatiiviseen ylellisyyteen.

BMW X6:n designissa yhdistyy BMW X -mallien voimakkuus ja monipuolisuus sekä BMW Coupé -mallien urheilullinen eleganssi. Uusi varustepaketti Design Pure Extravagance lisää erottuvuutta ja ylellisyydentuntua niin X6:n ulko- kuin sisäpuolellakin. Lisäksi uusi X6 on mahdollista personoida BMW Individualin lähes rajattomilla vaihtoehdoilla.

BMW X6 lanseerataan seuraavilla moottorivaihtoehdoilla: BMW X6 xDrive50i -mallissa on uusi 450 hv:n V8-moottori, BMW X6 xDrive30d -mallissa kuusisylinterinen 258 hv:n diesel-rivimoottori ja BMW X6 M50d -mallissa kolmella turboahtimella varustettu 381 hv:n kuusisylinterinen diesel-rivimoottori.

Keväällä 2015 mallisarja kasvaa BMW X6 xDrive35i:llä ja BMW X6 xDrive40d:llä.

Keskivertokulutusta 22 prosenttia pienempi polttoaineenkulutus perustuu BMW X6 -mallissa uuteen alustarakenteeseen ja optimoituun aerodynamiikkaan ja etenkin innovatiivisiin teknologioihin: BMW TwinPower Turbo -teknologiaan, 8-vaihteiseen Steptronic sport -automaattivaihteistoon ja BMW EfficientDynamics -teknologiaan. Kaikki uudet X6:t ovat luonnollisesti varustettuja myös älykkäällä BMW xDrive -nelivetojärjestelmällä.

Uuden BMW X6:n vakiovarusteisiin kuuluvat esimerkiksi bi-xenon -ajovalot, 19 tuuman kevytmetallivanteet ja automatisoitu takaluukku. Uusi BMW Driving Assistant -turvallisuusjärjestelmä ja BMW ConnectedDrive -toiminnot tekevät ajamisesta vaivatonta.

Suomessa BMW X6 lanseerataan tammikuussa 2015.

Lähde: BMW

JAA JUTTU / SHARE THIS:
Tagged , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code
     
 

twelve − six =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.